Hoofdhuidproblemen? Lees hier de oplossing!

Hoofdhuidproblemen? Lees hier de oplossing!

Hoofdhuidproblemen kunnen een ware last zijn, maar Heleen van de Natuurkapper Shop is er om je te helpen. Door de focus op duurzaamheid en natuurlijke producten, biedt ik effectieve oplossingen voor een gezondere hoofdhuid. 

Het hoofdhuidprobleem van Loes (en Waarschijnlijk Ook van Jou)

Laten we het verhaal van Loes, een van mijn  klanten in mijn kapperszaak, eens nader bekijken:

*Loes, 31 jaar: 'Al van baby af aan heb ik last van eczeem. De laatste jaren kreeg ik het eczeem maar niet onder controle op mijn hoofdhuid...'

Veel vrouwen kunnen zich identificeren met Loes.

Duik diep in de Oceaan met het Algenhaarmasker

In mijn natuurkappershop ben ik altijd op zoek naar innovatieve oplossingen voor al jouw haarproblemen. Een van mijn absolute favorieten is het algenhaarmasker dat wonderen doet voor je hoofdhuid! Ik stond er onlangs mee in het leuke blad van Jan Magazine, als je op de link klikt kom je uit bij het blog van Jan Magazine

Vermijd Lastige Allergenen met Bruns

Maar laten we teruggaan naar het verhaal van Loes: 'Toen kwam Heleen met een alternatief: Bruns Products, speciaal voor mensen met een gevoelige huid Ja, dat hoor je goed, onze Bruns producten zijn vrij van parfum en zijn perfect voor mensen met gevoelige huidtypes. In het geval van Loes heeft ze gekozen voor shampoo no 7 

In plaats van bijvoorbeeld droogshampoos te gebruiken, (wat blijkt uit onderzoek) dat deze niet heul erg goed zijn voor je hoofdhuid, kun je ook de saltspray van Bruns Products proberen. Deze heerlijke spray geeft je haar volume en textuur, zonder de hoofdhuid uit te drogen.

Ik hoop dat dit bericht je helpt om je hoofdhuidproblemen aan te pakken met de kracht van natuurlijke producten. Heb je vragen of wil je meer weten over onze producten? Bezoek mijn webshop of stuur een berichtje via Instagram. Het was nog nooit zo eenvoudig om je haar te verzorgen, dankzij natuurlijke, duurzame producten. En onthoud, zoals Loes het prachtig verwoordde: "Girls have more fun, zéker als dit zonder jeuk is!"

Volg me op social media voor meer inspiratie en updates over duurzaam haarverzorging!